• Russo
  • Inglese
  • Italiano
  • Serbo

Partneri

TESRETE S.r.l.

U saradnji sa AGRINET-om bavi se proizvodnjom zaštitnih materijala koji se koriste u poljoprivrednom sektoru, među kojima se nalaze protivgradne mreže, mreže za senčenje i mreže protiv štetočina. Pruža veliki broj usluga među kojima je pakovanje u savijene rolne ili rolne u celoj visini u zavisnosti od potreba montiranja. Osim toga, specijalizovana je za prilagođavanje proizvoda tako što mere svojih mreža prilagođava zahtevima klijenata i vrši šivenje svojih mreža ako postoji potreba za platnom čija širina prevazilazi proizvodne standarde.

https://www.tesrete.com/

AGRO LETAČ d.o.o.

„Agro Letač“ je kompanija čija je osnovna delatnost proizvodnja i prodaja betonskih stubova za protivgradnu zaštitu kao i propratne opreme u cilju očuvanja voćnjaka i vinograda.
U okviru našeg asortimana nalaze se stubovi „Letač Prefabrikacija“ vrhunskog kvaliteta dimenzija preseka 7 x 8, 10 x 12, 14 x 14 kao i galanterija domaće i inostrane proizvodnje. Zahvaljujući ovoj činjenici „Agro Letač“ omogućava kompletno rešenje po pitanju protivgradne zaštite za svaki voćnjak i vinograd.

http://agroletac.com/